ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Gdyby jednak ktoś się rozmyślił lub nie mógł przyjechać niech da wcześniej znać.
[ Dodano: Pią 06 Lis, 09 16:16 ]
Panowie mnie jednak niestety nie będzie choroba niestety wróciła i lecę na antybiotykach... także dobierzcie sobie ewentualnie jedną osobę.
pozdr
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Eeeee, nie przesadzajcie, po prostu młody jest i wam go szkoda potraktować ciałem :lol: , a że ambitny jest to walczy .
Jak chcecie to skombinuję jednego piłkarza, jak mi się uda.
1. lukasz3112
2. kolega lukasza3112
3. sesik
4. kolega sesika (ciasto)
5. kolega sesika (robert)
6. kolega sesika (rafał)
7. kolega sesika (grisha) co by nie było że wołamy na nich kolega sesika :diabelski_usmiech
Komentarz